Balcalı Çocuk Acil Kurucusu Prof.Dr. H. Levent Yılmaz'a 20. Yıl Sürprizi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Acil Ünitesini yaklaşık 20 yıl önce kuran ve halen bu ünitenin sorumlusu olarak görev yapan Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz için başta Akademisyen arkadaşları ve klinikte görevli uzman, asistan hekimler ile hemşireler ve personeller tarafından sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi.

Çukurova Bölgesi’nin en donanımlı Çocuk Acil Merkezlerinden birine sahip olan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’n de bu Çocuk Acil Ünitesinin temelleri yaklaşık 20 yıl önce atıldı. İşte bu temelleri atan en önemli isimlerinden biri olan ve halen bu ünitenin sorumlusu olarak çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz için 20. Yıl kutlaması gerçekleştirildi. Kutlamada minik bir pasta kesilirken oldukça duygulu anlar yaşandı.

Sürpriz kutlamaya Balcalı Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Yetişkin Acil Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Sebe, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş, Yetişkin Acil Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Kekeç, Doç Dr. Özlem Özgür Horoz, Çocuk Acil Ünitesinde görevli Uzman Doktorlar Sevcan Bilen, Gamze Gökulu, Pınar Çay, Asistan Doktorla, hemşireler ile personeller katıldı.

Yapılan sürpriz kutlamadan dolayı son derece mutlu ve bir o kadar da duygu dolu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, yaklaşık 20 yıl önce kurdukları Balcalı Hastanesi Çocuk Acil Ünitesi’nin bugün bölgeye hizmet veren çok önemli bir nokta haline geldiğinin altını çizdi. Yılmaz, yıllarca minik yüreklere hastalandıkları anda ilk dokunuşu yaptıklarını belirterek, işlerinin ne kadar zorlu olduğunun bilinciyle bu hayat dokunuşlarını yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Hem Teorik hem de pratik açıdan mesleki anlamda tecrübelerini yeni yetişen hekimlere bilgi birikimleri aktarmayı sürekli olarak ilke edindiğini sözlerine ekleyen Yılmaz, bu organizasyonu düzenleyen tüm çalışma arkadaşlarına da ayrıca teşekkür etti.

Yapılan konuşmanın ardından Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’a 20. Yıl anısına bir teşekkür plaketi verildi ve ardından pasta kesildi.