Sendikalardan Başhekim Yeşim Taşova'ya Kadınlar Günü Ziyareti

TAŞOVA “ÖNCELİĞİMİZ DAİMA ÇALIŞANLARIMIZ”Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Demirci, Koop İş Şube Başkanı Rasim Mart ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi İşyeri Temsilcileri Şadi Altunsoy, Ali Tatlı, Nusret Özdemir, Serdal Tepe ve Hasan Sevimli Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Yeşim Taşova’yı ziyaret etti.Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Demirci Başhekim Yeşim Taşova’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken bu makamda uzun süredir bir kadın Başhekim’in bulunmasının da son derece anlamlı olduğunu ifade etti. Demirci ayrıca Balcalı Hastanesi çalışanlarına olumlu yaklaşımlarından dolayı idareye teşekkür ederken sendika olarak her zaman karşılarında sorunlarını dile getirebilecekleri bir ismi bulmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.Koop İş Şube Başkanı Rasim Mart’da Başhekim Yeşim Taşova nezdinde Balcalı Hastanesi’nde görev yapan tüm kadın çalışanların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarının altını çizerken, tüm taşeronda çalışan arkadaşlarında artık kadro sürecinin yavaş yavaş sonuna geldiğini ve bu konuda emek sarf eden tüm kesimlere de teşekkür etti.Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Yeşim Taşova’da böylesine anlamlı bir günde gerçekleşen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Hastane İdaresi olarak da kadın çalışanlara yönelik ayrı bir hassasiyet içinde olduklarına vurgu yaptı. Taşova göreve geldiklerinden bu güne kadar öncellikli hedeflerden birisinin de çalışma barışı olduğunu belirterek şuan geldikleri noktada bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Üniversite Hastanelerinin günümüz koşullarında belirli sıkıntıları olduğunu da sözlerine ekleyen Taşova bu sıkıntılara karşın önceliklerinin daima çalışanlar olduğunu ve bundan asla taviz vermediklerine dikkati çekti.

Sendika yetkilileri ziyaret sonunda Başta Başhekim Yeşim Taşova ve hastanede görev yapan kadınlara ve hasta yakınlarına karanfil verdi.