Balcalı Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesine 2 Adet Kuvöz Bağışında Bulunuldu

Prof. Dr. Tuncel: “Alanında Uzman ve Deneyimli Kadromuzla Hastalarımızın Yanındayız…”

Türk Pediatri Kurumu Adana Şubesi tarafından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesine kuvöz bağışında bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Dernek Başkanı Prof. Dr. Mehmet Satar’a teşekkür plaketi verdi.

Kurulduğu 1930 yılından itibaren çocuk sağlığına katkıda bulunmak amacı ile birçok etkinlikte yer alan Türkiye’nin ilk pediatri derneklerinden Türk Pediatri Kurumu’nun Adana Şubesince, bölgemizin ileri düzey hastalarının izlendiği Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesine 2 adet kuvöz bağışında bulunuldu.

Kuvözlerin Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesine teslimi törenine Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Gümürdülü, Balcalı Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Türk Pediatri Kurumu Adana Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Satar ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Narlı katıldı.

Prof. Dr. Tuncel: “Hastalarımızın Sağlığı ve Konforu Bizim Önceliğimiz”

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı başlığı altındaki tüm alanlarda uzman ve deneyimli kadroyla hastalarının yanında olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Tuncel, “Hastalarımızın sağlığı ve konforu bizim önceliğimiz. Bu anlamda katkıda bulunan kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Türk Pediatri Kurumu Adana Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Satar’a teşekkür plaketi verdi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel öte yandan, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi odalarını ziyaret ederek bilgi aldı.