Rektör Kibar'dan Balcalı Hastanesi Yeni Yönetimine Ziyaret

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar göreve yeni atanan Balcalı Hasatanesi’nin yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak görevlerinde başarı diledi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar göreve yeni atanan Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ile Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Şebnem Bıçakçı, Prof. Dr. Ahmet Sebe, Doç Dr. Özlem Görüroğlu Öztürk, Doç. Dr. Atılgan Tolga Akçam ve Doç Dr. Mehmet Ali Deveci’yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Oldukça sıcak bir atmosferde geçen ziyarette bir konuşma yapan Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, Balcalı Hastanesi’nin sağlık alanında bölgede çıtayı oldukça yükselttiğine dikkati çekerek, göreve yeni gelen hastane yönetiminin de tüm sağlık çalışanlarıyla beraber bu çıtayı daha fazla yükselteceğine inancının tam olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi olarak uzun yıllardır bölgenin sağlık yükünü taşımaya devam etiklerinin altını çizerek, bu çerçevede çalışmaların tüm hızıyla süreceğini dile getirdi.

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal’da hastane yönetimi olarak Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın hocamızın desteklerini her zaman yanımızda hissettik ve bu yeni dönemde de yanımızda hissetmeye devam edeceğiz buna yürekten inanıyorum” ifadesini kullandı. İnal, Balcalı Hastanesi olarak, sağlık alanında çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Çukurova Üniversitesi Yönetimiyle birlikte bu çalışmaları en üst seviyeye çıkarmak başlıca amacımız olacak” dedi.