Rektör Prof. Dr. Tuncel, Balcalı Hastanesi Acil Servisini Denetledi

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Balcalı Hastanesi Acil Servisinde incelemelerde bulundu. Hasta ve hasta yakınlarıyla görüşen Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi olarak uzun yıllardır bölgenin sağlık yükünü taşımaya devam ettiklerinin altını çizerek, bu çerçevede çalışmaların tüm hızıyla süreceğini dile getirdi.

14 Ağustos 2020 tarihli Resmî Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel, göreve başlamasının ardından Üniversite kampüs alanında incelemelere başladı. Rektör Prof. Dr. Tuncel Balcalı Hastanesi Acil Servisini denetledi.

Rektör Prof. Dr. Tuncel Hasta ve Hasta Yakınlarıyla Görüştü

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği denetimde Rektör Prof. Dr. Tuncel, Acil Serviste tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla görüşüp sorunlarını dinledi. Hasta yakınları ise Rektör Prof. Dr. Tuncel’e yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Hastane Yönetiminden Bilgi Aldı

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve Acil Servis Sorumlularıyla da görüşen Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, yapılan tedavi ve ekipmanlar hakkında detaylı bilgi aldı. Prof. Dr. Tuncel, bölgeye hizmet eden Balcalı Hastanesi’nin tanı ve tedavide olan başarısının hasta ve hasta yakını memnuniyetinde de üst seviyelere çıkararak hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. Prof. Dr. Tuncel, hastane yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarıyla beraber çıtayı daha fazla yükselteceğine inancının tam olduğunu ifade etti.