Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 10/02/2020

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi tarafından 16 Mart 2020-17 Nisan 2020 tarihleri arasında “ÇocukYoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 10 Şubat 2020-21 Şubat 2020 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Gül ŞALVA ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F

Duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan e-posta adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Gül ŞALVA

Telefon : 0322 338 6060  Dahili: 3006