Balcalı Ailesi Bayramlaşmada Bir Araya Geldi

ÇÜ Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde, yaklaşan Ramazan Bayram'ı nedeniyle, bayramlaşma töreni yapıldı.

Hipokrat Toplantı Salonu Fuayesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Tamer Cevat İnal, Başhekim Yardımcıları,Balcalı Hastanesi Baş Müdürü Ali Önal, Müdür Yardımcıları, Akademisyenler, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yasemin Topuksal ve çok sağıda sağlık çalışanı katıldı.

Törende Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat inal ve diğer isimler personelleri karşılayarak teker teker bayramlaştı.Oldukça sıcak bir atmosferde geçen bayramlaşmada Balcalı Hastanesi tüm mensuplarıda mutlu ve huzurlu bir bayram geçirme temennisinde bulundu.

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal,  kurum olarak büyük bir aileye sahip olduklarını dile getirerek amaçlarının Balcalı'da tedavi gören hastalara çare bulmak hasta yakınlarına ise mutlu haberler verebilmek olduğunu ifade etti. İnal, tedavisi süren hastaların da bir an önce sağlıklarına kavuşması temennisinde bulundu.