Gönüllüler Derneğinden Bayram Öncesi Anlamlı Proje

HASTA ÇOCUKLARA, AİLELERİNE VE İHTİYAÇ SAHİBİ ÇALIŞANLARA ÇEŞİTLİ AYNİ İLE NAKDİ HEDİYE ÇEKLERİ VERİLDİÇukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hastanede tedavi gören çocuklara hediyeler dağıtıldı. Ayrıca yine hasta çocukların aileleri ile hastane çalışanlarına da ayni ve nakdi hediye çekleri verildi.Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği üyeleri ilk olarak hastanede tedavi gören çocukları servislerinde ziyaret etti. Çocuklara hayırseverler vasıtası ile hazırlanan hediyeleri veren dernek üyelerini karşılarında gören miniklerin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Hediye dağıtımının ardından yine Ramazan Bayramı nedeniyle hastane çalışanlarına ayni ve nakdi hediye çekleri dağıtıldı.Konuyla ilgili açıklama yapan Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği Başkanı Güngör Uysal, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çeşitli eğitim ve hayır işlerine imza attıklarını ve bu çalışmaların büyük bölümünde ise hastanede tedavi gören hasta çocukları düşündüklerini belirtti. Uysal Bu yıl Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasından dolayı tedavi gören minik yavrulara çeşitli hediyeler dağıttıklarını ifade ederek ayrıca çocukların aileleri ile hastane çalışanlarına da hediye çekleri verildiğini söyledi.Dernek olarak Hastanede yıl içerisinde birçok etkinliğe ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinin altına imza attıklarını dile getiren Uysal, bu tür etkinliklerin en büyük gelirinin ise hayırseverlerden geldiğini, yaptıkları bu organizasyonun da Ziyapaşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Kırmızı Mutfak’ın öncülüğünde hayırseverlerin katkısıyla gerçekleştirildiğini vurguladı.

Uysal son olarak yardım organizasyonları için dernek üyelerinin canla başla çalıştıklarının altını çizerek, üyelere ve projeye katkıda bulunan tüm yardımseverlere teşekkür etti.